Brow Treatments

NovaSkin is hét adres voor perfect symmetrische wenkbrauwen. De vorm van wenkbrauwen heeft veel effect op jouw gezicht en je uitstraling. Ze maken je gezicht sprekender en zorgen voor een wakkere of juist een vermoeide blik. Een goed gevormde wenkbrauw laat je ogen groter lijken en zorgt voor een frisse oogopslag.

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Gratis verzending vanaf €65 & verrassing

Home » Behandelingen » Brow Treatments

Brow Treatments

Wenkbrauwen verven - NovaSkin

Perfecte wenkbrauwen

Wenkbrauwen, je wordt ermee geboren. Helaas heeft niet iedereen van nature mooie of volle wenkbrauwen. Gelukkig kun je er wel iets aan laten doen en zijn er prachtige Anastasia producten die jou helpen bij je dagelijkse wenkbrauwroutine. Zo kom je altijd perfect verzorgd voor de dag!

Als gediplomeerd Anastasia Beverly Hills Brow Specialist helpen wij jou graag bij het creëren van jouw droomwenkbrauwen. Wil jij weten hoe jouw droomwenkbrauwen eruit zien? Maak dan direct een afspraak voor een brow treatment. Je zult verrast worden door het resultaat!

Voor wie is de brow treatment?

Eigenlijk voor iedereen die wenkbrauwharen heeft, zowel mannen als vrouwen! Wenkbrauwen heb je in allerlei varianten: dik, dun, doorlopend, kort, lang en met weinig of veel haartjes. De brow treatment is voor al deze varianten van wenkbrauwen geschikt. Ook wanneer je overweegt om permanente make-up te laten aanbrengen, is dit een goede manier om inzicht te krijgen in de beste bij jou passende wenkbrauwvorm.

 

Als jouw wenkbrauwen erg verschillend van vorm zijn of je hebt te veel of op de verkeerde plaatsen geëpileerd, lukt het in de meeste gevallen niet om met één behandeling de beste vorm te creëren. Samen stellen we dan een persoonlijk browplan op. We harsen en epileren dan nooit meer dan nodig is en gaan uit van een mooi resultaat op langere termijn.

“Nog nooit zulke volle en natuurlijke wenkbrauwen gehad. Ze zijn echt mooier dan ooit.”

Wat houdt de brow treatment in?

Intake

We beginnen de behandeling altijd met een intakegesprek. Hierin geef je aan wat je zelf aan je wenkbrauwen hebt gedaan, wat je er mooi of niet mooi aan vindt en wat je wensen zijn. Vervolgens tekenen we, op basis van wat het beste bij jouw gezichtsstructuur past, de punten in, waar jouw wenkbrauwen zouden moeten lopen om de mooiste vorm te krijgen. Daarbij houden we rekening met de natuurlijke vorm van jouw wenkbrauwen. We werken uitdrukkelijk niet met voorgevormde sjablonen en zoeken echt naar de beste vorm om jouw gezicht en ogen zo mooi mogelijk uit te laten komen.

Tinting

Als we samen de vorm hebben bepaald, worden je wenkbrauwen geverfd. Ook daarbij zoeken we naar een kleur die het beste past bij jouw haar- en huidskleur. We kiezen altijd een kleur die een mooi, natuurlijk resultaat geeft. Bij het verven worden ook de donshaartjes geverfd, waardoor de wenkbrauwen gelijk al een stuk voller lijken. In principe verven we zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen.

Deze wenkbrauw tinting techniek blijft gemiddeld 4 tot 6 weken op het haar zichtbaar. De kleur op de huid blijft ongeveer 3 tot 4 dagen aanwezig. Dit is beide afhankelijk van je huidtype en de nazorg. In overleg kan ook gekozen worden voor het verven met henna. Over het algemeen blijft henna langer op de huid aanwezig dan gewone wenkbrauwverf. Tijdens de afspraak zullen we samen overleggen welke verftechniek het beste bij jou past.

Wenkbrauwen epileren 2- NovaSkin
Eline bij set Anastasia - NovaSkin

Waxing

Wanneer de kleur is aangebracht, is het tijd om de wenkbrauwen te harsen. Het grote voordeel van harsen is, dat ook de kleine donshaartjes verwijderd worden. Daarnaast is harsen de beste manier om heel nauwkeurig de mooiste vorm aan te brengen in jouw wenkbrauwen.

Tweezing & trimming

Soms blijven na het harsen nog een paar haartjes staan. Daarom lopen we jouw wenkbrauwen altijd nog na met een pincet. Wanneer het nodig is, knippen we de wenkbrauwharen ook bij. Wij zijn pas tevreden als jouw wenkbrauwvorm perfect is.

Blending

Tot slot krijg je kleur- en bijtekenadvies, zodat je wenkbrauwen iedere dag perfect zitten. Wij vinden het belangrijk dat jij de vorm van jouw wenkbrauwen ook zelf mooi kunt intekenen en helpen je hierbij als dat nodig is. Je krijgt van ons de nodige tips en tricks! NovaSkin verkoopt ook alle wenkbrauwproducten van Anastasia Beverly Hills.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij ook benieuwd naar de invloed van mooie en volle wenkbrauwen op jouw gezicht? Maak een afspraak en ontdek je wenkbrauwen opnieuw! Je kunt ook alvast onze prijzen bekijken.