EMB bloedtest

Herken jij dit ook? Je krijgt je huid maar niet onder controle en hebt al van alles geprobeerd en teveel geld uitgegeven zonder echt resultaat. Je voelt je vaak moe en futloos, hebt last van je hormonen of je loopt al een tijdje rond met allerlei vage (buik) klachten. Wij snappen dat maar al te goed en kunnen jou helpen om dit aan te pakken en op te lossen. Hoe? Met de EMB bloedtest (Energetisch Morfologische Bloedtest).

Meten is weten!

Soms is het gewoon goed voor jezelf om te weten hoe het ervoor staat in je lichaam. Een soort APK voor jezelf. Je bent op zoek naar antwoorden en wil weten wat je lichaam nodig heeft om jezelf mooier, gezonder en fitter te gaan voelen. Om je huid eindelijk weer onder controle te krijgen. Om verlost te zijn van die buikpijn en dat opgeblazen gevoel. Soms heb je al van alles geprobeerd, ook in de reguliere gezondheidszorg, maar kunnen ze niets afwijkends vinden. Of je hebt al allerlei kuren en medicijnen achter de rug om iets op te lossen… tevergeefs. En daar baal je dan enorm van. Maar wat moet je dan en waar moet je beginnen? Een EMB bloedonderzoek is in dit geval een uitstekend startpunt. Jouw bloed geeft namelijk heel veel informatie over jouw gezondheid en alles wat daarmee samenhangt. Ieder huidprobleem kan pas echt worden opgelost als ook de oorzaak hiervan wordt gevonden en aangepakt. Ze zeggen niet voor niets: “Je huid is de spiegel van je darmen”. Door het uitvoeren van de EMB bloedtest krijg jij concrete handvatten om jouw klachten aan te pakken en blijvend op te lossen. Jij krijgt de regie weer terug over jouw huid en lichaam. En als bijkomend voordeel ga je je vaak ook fitter en gezonder voelen. Uiteindelijk is dat wat je wilt toch?

Wat is de EMB bloedtest?

De EMB bloedtest is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Dit bloed wordt vervolgens opgestuurd naar het laboratorium en onderzocht op veel meer punten dan in de reguliere gezondheidszorg wordt gedaan. Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als een complementaire bril gekeken naar je bloed en jouw anamnese. Het energetisch morfologische bloedonderzoek bekijkt enerzijds de bloedcellen (hematologie) en geeft anderzijds inzicht in tekorten en verstoringen op energetisch niveau. En dat is nou net wat we voor jou willen. Onze orthomoleculair afgestudeerde huidspecialistes gaan samen met jou op zoek naar de ontbrekende puzzelstukjes om jou van je (huid) klachten af te helpen.

Hoe gaat de EMB bloedtest in zijn werk?

Bij het eerste consult houden we een korte intake en nemen we een aantal druppels bloed af via één of twee vingerprikjes. Dit is nagenoeg pijnloos en we hebben maar weinig bloed nodig. Jouw bloed wordt nog diezelfde dag in een speciale, veilige verpakking opgestuurd naar het laboratorium. Binnen drie tot vier weken ontvangen wij de uitslagen, die we uitgebreid bespreken tijdens een tweede afspraak bij ons in de salon.

Je ontvangt van ons een uitgebreid rapport met daarin de uitkomsten van de diverse testonderdelen. Ook ontvang je een eenvoudige toelichting hierop, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt nalezen. 

Aan de hand van de testresultaten stellen we een op maat gemaakt behandelplan op met adviezen over voeding, suppletie, lifestyle en salon ondersteunende behandelingen. Dit alles helemaal gericht op de klachten waar jij tegenaan loopt.

Vervolgens ga jij zelf volop aan de slag. We houden nauwgezet contact om alle vorderingen te bespreken en bij te sturen daar waar nodig. Wanneer jij het fijn vindt, kunnen we voor jou zelfs aanvullende voeding- en leefstijlconsulten met onze orthomoleculaire huidspecialistes inplannen. Zo kun jij je doelen zo snel mogelijk behalen!

Welke informatie komt er uit mijn bloedonderzoek?

Naast de reguliere hematologische onderzoeken krijg je ook inzicht in mogelijke voedingstekorten of – intoleranties, energetische verstoringen en belastingen die jouw klachten kunnen veroorzaken.

Goed om te weten

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Herken jij na het lezen veel dingen bij jezelf? Wil jij ook op zoek naar de oorzaak van jouw klachten of verlang je naar blijvende huidverbetering, ook op de lange termijn? Plan dan een afspraak in of neem contact op voor meer informatie. We staan je graag te woord om je meer advies en uitleg te geven