Huidverbetering

De huid is één van onze belangrijkste visitekaartjes. Samen met je ogen en haren is het één van de eerste dingen die ons opvalt. Niet zo raar dus, dat je hier veel aandacht aan besteedt. Ben jij op zoek naar een droomhuid? Laat NovaSkin je helpen! Samen werken we naar een prachtig eindresultaat.

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Gratis verzending vanaf €65 & verrassing

Home » Behandelingen » Huidverbetering

Eerste afspraak

Wanneer je voor de eerste keer komt voor een gezichtsbehandeling, vinden wij het belangrijk om vooraf jouw wensen goed te bespreken en je huid nauwkeurig te analyseren. In alle gevallen starten we met een uitgebreide Discovery Treatment, eventueel aangevuld met een huidscan. We geven behandel- en productadvies en stellen een persoonlijk huiddieet voor je op.

Wastafel in salon bijgesneden - NovaSkin
Behandeling gezicht - NovaSkin

Facials

NovaSkin Facials zijn huidverbeterende gezichtsbehandelingen, die geschikt zijn voor iedereen: jong of oud, man of vrouw. De productlijnen en –mogelijkheden zijn uitgebreid, waardoor er voor elk huidtype of huidprobleem altijd een passende oplossing is. Dus ook voor jou!

Peelings

NovaSkin kent verschillende soorten dieptepeelings, allemaal afgestemd op jouw huidtype. Als onderdeel van jouw persoonlijke huiddieet kunnen we één of meerdere gezichtspeelings adviseren. De peelings gaan een stap verder in huidverbetering dan de facials. De huidstructuur wordt blijvend verbeterd en de huid zal gladder, rustiger en stralender worden.

Peeling 1- NovaSkin
Behandeling gezicht - NovaSkin

O2 Lift / Mini Facelift

Heb je binnenkort iets bijzonders te vieren? Dan wil je natuurlijk dat jouw huid straalt en op z’n mooist is. Probeer dan eens de IMAGE Skincare O2 Lift. Deze behandeling staat ook wel bekend als de “mini facelift” en geeft direct een liftend effect, frissere uitstraling, egalere teint en een zachtere huid. Kortom: een huid waar je mee voor de dag kunt komen!

NovaSkin Special Treatment

Gun jezelf en jouw huid iets extra’s en maak kennis met deze bijzondere behandeling en de prachtige huidverbeterende effecten van de Casmara alginaat maskers. Je hebt keuze uit maar liefst elf verschillende maskers. Tijdens deze uitgebreide gezichtsbehandeling bespreken we vooraf welk masker het beste bij jouw huid en je wensen past. Laat je verrassen door dit bijzondere verwenmoment voor jou en je huid!

Eline behandelt gezicht - NovaSkin