Facials

NovaSkin Facials zijn huidverbeterende gezichtsbehandelingen, die geschikt zijn voor iedereen: jong of oud, man of vrouw. De productlijnen en –mogelijkheden zijn uitgebreid, waardoor er voor elk huidtype of huidprobleem altijd een passende oplossing is. Dus ook voor jou!

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Gratis verzending vanaf €65 & verrassing

Facials

Behandeling gezicht - NovaSkin

Gezichtsbehandelingen

Geen enkele huid is hetzelfde en door de wisseling van de seizoenen heeft je huid ook steeds behoefte aan andere voedingsstoffen. Daarom kennen wij ook geen standaard facials. Iedere gezichtsbehandeling wordt afgestemd op wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Zo halen we het optimale uit iedere behandeling.

NovaSkin kent de volgende gezichtsbehandelingen: de Discovery Treatment, de Facial en de Acnefacial. Ook voor anti-aging zijn er uitgebreide mogelijkheden. Daarnaast hebben wij ook een hele reeks aan dieptepeelings. Hierover kun je meer lezen bij “Peelings”.

IMAGE Skincare Discovery Treatment

Bij iedere nieuwe klant voor gezichtsbehandelingen starten we standaard met deze behandeling. Je kunt kennismaken met de producten en behandelingen en ervaren hoe jouw huid op de producten reageert. Tijdens deze eerste afspraak bespreken we jouw wensen en beoordelen we je huidconditie. Samen overleggen we of de huidscan wordt ingezet om een nog nauwkeuriger beeld van jouw huid te krijgen. Je ontvangt een behandeladvies op maat en een productadvies voor thuisgebruik. De behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidtype en op wat je huid op dat moment nodig heeft. Over deze behandeling kun je meer lezen bij “Eerste afspraak”.

IMAGE Skincare Facial

Deze gezichtsbehandeling gaat een stapje verder dan de Discovery Treatment. We voeren deze facial pas uit nadat je de Discovery Treatment hebt gehad en we weten hoe jouw huid op de producten heeft gereageerd. Jouw huidconditie is na deze behandeling al voelbaar en zichtbaar verbeterd. De facial is onderdeel van jouw persoonlijke huiddieet en wordt volledig afgestemd op jouw huidtype en op wat je huid op dat moment nodig heeft. Het epileren en harsen van de wenkbrauwen zit standaard bij deze facial inbegrepen.

“Eline luistert goed naar je, heeft veel kennis en geeft je goed advies. Mijn huid straalt weer!”

IMAGE Skincare Acne Facial

(vergoeding mogelijk door de zorgverzekeraar)

Voor mensen met acne hebben wij een aparte IMAGE Skincare Acne Facial. Deze behandeling voeren wij pas uit, nadat nadat je de Discovery Treatment hebt gehad en we weten hoe jouw huid op de producten heeft gereageerd. Wij hebben een geregistreerde acnespecialisatie en deze behandeling kan in de meeste gevallen, met een verwijsbrief van jouw huisarts of specialist, door de zorgverzekeraar worden vergoed.

Behandeling gezicht - NovaSkin

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij ook kennismaken met de huidverbeterende gezichtsbehandelingen van NovaSkin? Neem dan hier contact op voor het inplannen van een afspraak. Als je vooraf vragen hebt over jouw huid en de mogelijkheden die wij bieden, stel ze gerust! Je kunt ook alvast onze prijzen bekijken.