NovaSkin Special Treatment

Gun jezelf en jouw huid iets extra’s en maak kennis met deze bijzondere behandeling en de prachtige huidverbeterende effecten van de Casmara alginaat maskers. Je hebt keuze uit maar liefst elf verschillende maskers. Tijdens deze uitgebreide gezichtsbehandeling bespreken we vooraf welk masker het beste bij jouw huid en je wensen past. Laat je verrassen door dit bijzondere verwenmoment voor jou en je huid!

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Gratis verzending vanaf €65 & verrassing

Home » Behandelingen » Huidverbetering » NovaSkin Special Treatment

NovaSkin Special Treatment

Wat zijn Casmara alginaatmaskers?

Casmara ontwikkelt en levert al vele jaren een hoogwaardig maskerprogramma, dat bestaat uit elf alginaatmaskers. Er is er dus altijd wel één die voor jouw huid geschikt is. Het unieke aan deze maskers is dat ze vloeibaar worden aangebracht en daardoor je hele gezicht bedekken, inclusief je mond en ogen. Dit is met andere maskers niet mogelijk. Door het indrogen van de maskers van buiten naar binnen toe, wordt de opname van de effectieve werkstoffen versterkt. Ze worden als het ware je huid ingeduwd, wat zorgt voor prachtige resultaten. Door de aanwezigheid van menthol voelen alle alginaatmaskers koud aan op je huid. Door deze lage temperatuur ontstaan er kleine spiersamentrekkingen in je gezicht, waardoor ze allemaal ook nog eens verstevigend en ontgiftend werken.

Casmara facial gold

“Wat een heerlijke, ontspannende behandeling. Echt een bijzondere ervaring en moment voor mezelf!”

Eline behandelt gezicht - NovaSkin

Wat houdt de NovaSkin Special Treatment in?

De NovaSkin Special Treatment is een klein beetje vergelijkbaar met de IMAGE Skincare facial, maar eigenlijk toch ook weer niet. Samen bespreken we welke van de elf Casmara maskers het beste bij jouw huidtype past. Daarnaast maken we gebruik van andere aanvullende apparatuur en behandeltechnieken, waardoor deze unieke behandeling voor jou een bijzondere ervaring wordt. Hoe? Dat verklappen we hier nog niet. Dat is iets dat je zelf moet komen ervaren!

Natuurlijk zit het epileren en harsen van je wenkbrauwen standaard bij deze behandeling inbegrepen. We kunnen de NovaSkin Special Treatment pas uitvoeren nadat je de IMAGE Skincare Discovery Treatment hebt gehad en we weten hoe je huid op de producten van IMAGE Skincare reageert. De NovaSkin Special Treatment is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen en kan het gehele jaar door worden ingezet.

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij ook kennismaken met de NovaSkin Special Treatment en je laten verrassen door deze bijzondere behandeling? Neem dan hier contact op voor het inplannen van een afspraak. Ook als je nog vragen hebt, stel ze gerust! Je kunt ook alvast onze prijzen bekijken.