O2 Lift / Mini Facelift

Heb je binnenkort iets bijzonders te vieren? Dan wil je natuurlijk dat jouw huid straalt en op z’n mooist is. Probeer dan eens de IMAGE Skincare O2 Lift. Deze behandeling staat ook wel bekend als de “mini facelift” en geeft direct een liftend effect, frissere uitstraling, egalere teint en een zachtere huid. Kortom: een huid waar je mee voor de dag kunt komen!

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Gratis verzending vanaf €65 & verrassing

Home » Behandelingen » Huidverbetering » O2 Lift / Mini Facelift

O2 Lift / Mini Facelift

Wat houdt de O2 Lift in?

De zuurstofbehandeling van IMAGE Skincare is een luxe, ontspannende anti-aging behandeling, waarbij rimpeltjes en fijne lijntjes zichtbaar minder worden. Het is een uitgebreide en complete gezichtsbehandeling met een tweetal bijzondere elementen: de speciale enzymatische peeling en het unieke bruisende zuurstofmasker.

De enzymatische peeling, op basis van ananas en papaya, verwijdert op een milde manier alle dode huidcellen van je gezicht. De huid is daardoor optimaal in staat om een hoge dosis actieve werkstoffen op te nemen en klaar voor de volgende stap.

“Nooit gedacht dat mijn huid er zoveel voller en frisser uit kon zien! Ik heb zoveel complimentjes gekregen.”

Eline handen wassen - NovaSkin

Na de peeling wordt het unieke bruisende zuurstofmasker als een gel aangebracht. Deze gel verandert in schuim, zodra het in aanraking komt met je huid. Het masker vervoert zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie van enzymen je huid in. Zo raken je cellen verzadigd.

Het zijn juist deze verzadigde cellen die direct voor een liftend effect zorgen. De collageenproductie neemt toe en de huidfunctie verbetert door de Appelstamcel technologie van IMAGE Skincare. Na de behandeling ziet je huid er direct frisser, egaler en stralender uit.

We kunnen de O2 Lift pas uitvoeren nadat je de IMAGE Skincare Discovery Treatment hebt gehad en we weten hoe je huid op de producten van IMAGE Skincare reageert. De O2 Lift is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen en kan het gehele jaar door worden ingezet. Ervaar zelf het verbluffende resultaat van deze mini facelift!

Nieuwsgierig geworden?

Heb je nog vragen, stel ze gerust. We nemen graag de tijd om je uitgebreid te informeren over alle mogelijkheden. Je kunt ook alvast onze prijzen bekijken. Wil je direct een afspraak inplannen? Dat kan natuurlijk ook!