Peelings

NovaSkin kent verschillende soorten dieptepeelings, allemaal afgestemd op jouw huidtype. Als onderdeel van jouw persoonlijke huiddieet kunnen we één of meerdere gezichtspeelings adviseren. De peelings gaan een stap verder in huidverbetering dan de facials. De huidstructuur wordt blijvend verbeterd en de huid zal gladder, rustiger en stralender worden.

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Gratis verzending vanaf €65 & verrassing

Home » Behandelingen » Huidverbetering » Peelings

Peelings

IMAGE Skincare Peelings

Peelings zijn uitermate geschikt bij huidveroudering, pigmentproblemen, grove poriën, zonneschade en acne. Door de inzet van peelings wordt je huidstructuur fijner en verminderen je pigmentvlekjes, rimpeltjes en littekentjes. Bovendien wordt  je huidskleur ook nog eens frisser en stralender.

De peelings van IMAGE Skincare hebben verschillende dieptewerkingen, variërend van level I tot en met level III. Alle level I peelings zijn gebaseerd op de werking van enzymen. De peelings vanaf level II bevatten zuren, die tot diep in je huid hun werk doen.

Voor wie zijn peelings geschikt?

NovaSkin peelings zijn geschikt voor iedereen en voor alle huidtypes. Ook voor de donkere huid. De intensiteit van de peeling wordt vooraf besproken en afgestemd op jouw wensen, huidtype en huidconditie.

Uitleg boekje en pen - NovaSkin

Soorten peelings

Behandeling gezicht 5 - NovaSkin

IMAGE Skincare Peeling - level I

De level I peeling is een milde behandeling op basis van natuurlijke ingrediënten met medische resultaten, zonder zuren. Een hoge dosis actieve medische enzymen zal de vernieuwing van de huidcellen versnellen en een boost geven aan jouw huid.

IMAGE Skincare Peeling - level II

De level II gezichtspeeling is een krachtige peeling op basis van zuren, die in de diepere huidlagen werkt. Het zorgt voor een structurele huidverbetering. Deze peelings bevatten de hoogst mogelijke concentratie aan farmaceutische ingrediënten en zorgen daardoor voor maximaal resultaat. De level II peelings zijn met name geschikt voor mensen die echt gaan voor huidverbetering.

Als je de producten van IMAGE Skincare thuis nog niet gebruikt, behandelen we de huid twee weken voorafgaand aan de peeling voor met een IMAGE Skincare Trial Kit, speciaal afgestemd op jouw huidtype. Dit om de zuurgraad van de huid te optimaliseren, waardoor het resultaat van de peeling maximaal wordt.

De level II peelings kunnen eenmalig, maar ook in kuurverband van 3 of 6 keer worden ingepland. Het mooiste resultaat wordt in kuurverband bereikt, wanneer er tussen de peelings ongeveer twee weken tijd zit.

“Ik ben echt zelfverzekerder geworden na mijn peeling! Mijn littekentjes en pigmentvlekjes zijn veel minder zichtbaar en mijn huid voelt ook veel gladder aan.”

IMAGE Skincare Peeling - level III

De level III gezichtspeeling is de meest intensieve en diepst werkende peeling. De huidstructuur wordt hiermee optimaal verbeterd.

Als je de producten van IMAGE Skincare thuis nog niet gebruikt, zullen we de huid twee weken voorafgaand aan de peeling voorbehandelen met een IMAGE Skincare Trial Kit, speciaal afgestemd op jouw huidtype. Dit om de zuurgraad van de huid te optimaliseren, waardoor het resultaat van de peeling maximaal wordt.

Deze peeling is dusdanig intensief voor de huid, dat deze maar één keer per half jaar gedaan mag worden. De huid zal na deze peeling geheel of gedeeltelijk gaan vervellen.

Peeling 1- NovaSkin

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij ook benieuwd wat een peeling voor jouw huid kan betekenen? Neem dan hier contact op voor het inplannen van een afspraak. Ook kunnen we ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Laat het ons weten. We beantwoorden ze graag! Je kunt ook alvast onze prijzen bekijken.