Skip to content

Permanente Make-Up

Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag? Bij NovaSkin kun je terecht voor permanente make-up voor wenkbrauwen en ogen. Onze PMU is veilig, van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Ook voor mensen met een make-up allergie, brildragers en sporters is dit een prettige oplossing. Zo kom je altijd verzorgd voor de dag!

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Permanente make-up gediplomeerd

Home » Behandelingen » Permanente Make-Up

Permanente Make-Up

Permanente wenkbrauwen

Wanneer je weinig, te dunne of geen wenkbrauwen hebt, is permanente make-up (PMU) een mooie oplossing. Bij permanente wenkbrauwen maken we gebruik van de microblading- en hairstrokestechniek, eventueel gecombineerd met de schaduwtechniek. Deze techniek geeft een “natuurlijke look” aan de wenkbrauwen.

Met kleurpigment worden flinterdunne haartjes tussen de bestaande haartjes in de huid getekend. Op deze manier worden de wenkbrauwen mooier van vorm en kleur, maar blijven ze toch heel natuurlijk. Een poedereffect in de wenkbrauwen is ook mogelijk. Tijdens onze eerste afspraak bespreken we wat het beste bij jouw wensen, wenkbrauwen en gezicht past.

Permanente eyeliners

Steeds meer mensen kiezen voor een permanente eyeliner. De meest subtiele vorm van eyeliner is de “infralash”. Hierbij worden dunne lijntjes tussen de wimperhaartjes gezet. Natuurlijk is het ook mogelijk een iets vollere eyeliner te maken, eventueel gecombineerd met een wing. Dan worden één of meerdere dunne lijntjes net boven en tussen de wimperhaartjes gezet.

Permanente eyeliners kunnen zowel aan de boven- als de onderkant van jouw ogen worden gezet. Tijdens onze eerste afspraak bespreken we jouw wensen en geven we eerlijk advies.

Eline kijkt naar klant - NovaSkin

Vakkundig en betrouwbaar

Het aanbrengen van permanente make-up is meer dan een kunstje: het is een secuur vak! Wat vakkundigheid, precisie en hygiëne betreft, ben je bij NovaSkin in goede handen. Eline is opgeleid door Irma Hülscher zelf (Academie voor PMU) en Nadina Besic (PhiBrows Nederland), beide toonaangevend in de wereld van de permanente make-up. Bij elke klant en behandeling gebruiken wij steeds nieuwe, steriele naalden en mesjes, die na de behandeling direct vernietigd worden. In ons pigmentatieapparaat zijn de laatste innovaties op het gebied van permanente make-up verwerkt. Met dit apparaat kan tot in fracties van millimeters nauwkeurig gewerkt worden, waardoor jouw wenkbrauwen of ogen er perfect uit zullen zien!

“Mijn wenkbrauwen zijn zo mooi en natuurlijk! Ze zijn niet van echt te onderscheiden.”

Permanente Make-Up behandeling

Als je overweegt om permanente make-up te laten zetten, dan kan dat best een grote en spannende stap zijn. Heel begrijpelijk! Daarom nemen we uitgebreid de tijd om alles met jou door te spreken. Bij de eerste behandeling bespreken we jouw wensen en verwachtingen qua vorm en kleur. Ons advies is eerlijk en de behandeling begint alleen als er geen twijfel meer bestaat.

Alle nieuwe pigmentaties worden in twee of drie behandelingen aangebracht. Tussen de behandelingen zit vier tot zes weken wachttijd, om de huid volledig te laten herstellen.

Nadat de huid verdoofd is met EMLA crème, begint de behandeling. Deze is nagenoeg pijnloos. Na de eerste behandeling zal de kleur altijd donkerder zijn dan gewenst.

Hierover hoef je je geen zorgen te maken. De opperhuid zuigt zich namelijk tijdens de behandeling ook vol met pigment. Samen met de korstjes zal deze laag er vanzelf afgaan. Uiteindelijk zal de pigmentatie een stuk lichter van kleur worden. Bij de volgende behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit, net zolang totdat het mooiste resultaat bereikt is.

De tijd dat permanente make-up blijft zitten, verschilt van persoon tot persoon en heeft te maken met jouw eigen huid, het afweersysteem en de invloed van UV-licht. Om deze reden heeft iedere vorm van PMU om de zoveel tijd een vorm van touch-up nodig om de kleuren weer op te frissen.

Voor- en nazorginstructies

Voordat je permanente make-up laat aanbrengen, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Ditzelfde geldt na iedere behandeling. Daarom hebben wij de voor- en nazorginstructies voor je op een rijtje gezet. Het mooiste resultaat en de snelste genezing worden bereikt, als je je zoveel mogelijk aan deze instructies houdt.

Deur ingang - NovaSkin

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden welke vorm van permanente make-up voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact op. Je kunt ook alvast onze prijzen bekijken.

Scroll To Top