Home » Ik ben één van de drie genomineerden voor de Beauty Award 2019!

Nominatie Beauty Award 2019!

Met veel trots kan ik zeggen dat ik één van de drie genomineerden ben voor de Beauty Award in de categorie “Newcomer of the year 2019”!

De Beauty Award is in Nederland de hoogst mogelijke vakprijs, die je als salon of als schoonheidsspecialiste kunt ontvangen. De Award staat voor absolute topkwaliteit in ons vakgebied en wordt jaarlijks in april uitgereikt. Het is eigenlijk de “Oscar” van de schoonheidsbranche.

Achter de schermen ben ik al vanaf eind september 2018 druk bezig geweest met de voorbereidingen. Tot aan deze nominatie is er al een heleboel werk verzet. En… ik ben er nog niet! Pas in april weet ik of ik deze felbegeerde Beauty Award mee naar huis mag nemen.

 

 

Meedoen aan de Beauty Award: wat komt er allemaal bij kijken?

In september heb ik mij ingeschreven voor deze landelijke wedstrijd. Eerlijk gezegd wist ik op dat moment nog niet, dat het zoveel tijd zou kosten. Na mijn inschrijving kreeg ik namelijk de opdracht om een groot aantal vragen te beantwoorden.

De inhoud van deze vragen was zo diepgaand dat ik, zonder dat ik het doorhad, een volledig nieuw ondernemingsplan voor NovaSkin had geschreven. Het werd een heel boekwerk.

In dit plan heb ik antwoord gegeven op vragen over bijvoorbeeld mijn huisstijl, mijn communicatie, mijn marketingstrategie, mijn behandelingen, mijn financiële situatie en mijn huidige – en toekomstvisie op mijn vakgebied.

Vervolgens heb ik een mystery guest in mijn salon mogen ontvangen, die mij op een heleboel aspecten heeft beoordeeld. Ik ben heel benieuwd wat daaruit is gekomen, maar dat ga ik allemaal nog horen.

Alle deelnemende salons in Nederland moesten dit doen. De vakjury heeft zich daarna gebogen over alle inzendingen, waarbij gekeken werd naar diverse aspecten van ondernemerschap, vakspecialisme, marketing en communicatie. En guess what….. ik ben één van de drie genomineerden in de categorie “Newcomer of the year 2019”! … apetrots natuurlijk.

Eind januari mag ik mijn inzending verdedigen tegenover de voltallige jury. Ik ga mijn uiterste best doen om de jury ervan te overtuigen dat ik degene ben die de Beauty Award verdient!

Daarna volgt er nog een traject van feedback-bijeenkomsten, coaching en opnames. De bekendmaking van de winnaars en de uitreiking van de Beauty Awards vindt half april 2019 plaats tijdens een prachtig gala.

Ik heb er heel veel zin in en hou jullie natuurlijk op de hoogte! Duimen jullie voor mij?

Liefs, Eline