Home » NovaSkin gaat dit voorjaar verhuizen en uitbreiden!

NovaSkin gaat dit voorjaar verhuizen en uitbreiden!

Jawel, je leest het goed! Nadat ik nu pas anderhalf jaar met mijn salon aan de Fortunalaan zit, ga ik in het voorjaar verhuizen naar een andere locatie. Voor mij een enorme kans die ik met beide handen heb aangegrepen. Door deze verhuizing kunnen we in de toekomst nog meer mensen helpen!

Waar?

Ik kan helaas op dit moment nog niet heel veel informatie geven over mijn nieuwe pand. Voor jou is het wel belangrijk om te weten dat ik in ieder geval in Apeldoorn blijf. NovaSkin verhuist naar een centraal gelegen en makkelijk bereikbare plek waar je, net als nu, gratis op eigen terrein kunt parkeren. Een absolute zichtlocatie ook!

Waarom?

Misschien vraag je je af waarom ik al zo snel ga verhuizen. Ik heb op dit moment immers een prachtige salon, waarin alles nog zo goed als nieuw is. Ik ben ook nog steeds heel blij met deze salon, alleen groeit NovaSkin op dit moment in een razendsnel tempo. Ik heb een wachtlijst voor nieuwe klanten die gezichtsbehandelingen willen inplannen en die lijst wordt alleen maar langer. Met de komst van Lizzy hebben we de wachtlijst voor de brow treatments gelukkig kunnen wegwerken.

Als onderneemster wil ik de groeikansen van mijn bedrijf natuurlijk benutten. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een pand, waar ik de mogelijkheid heb om uit te breiden, zowel qua behandelruimtes als qua personeel. En dat is dus gelukt! In het voorjaar kunnen we nog meer mensen helpen aan een stralende huid of met andere mooie beautybehandelingen.

 

Hoe gaat het eruit zien?

In het nieuwe pand komen er twee volledig ingerichte behandelkamers voor gezichtsbehandelingen. Hierdoor zal de wachtlijst voor gezichtsbehandelingen gelukkig ook kunnen verdwijnen. Lizzy wordt op dit moment door mij en door IMAGE Skincare getraind om straks zelfstandig alle gezichtsbehandelingen uit te kunnen voeren.

Brow Bar

Daarnaast komt er een officiële Brow Bar in mijn salon: iets dat we in Apeldoorn eigenlijk nog niet kennen op deze manier en in dit concept. Ik ben er dan ook supertrots op dat ik hiermee de eerste zal zijn in Apeldoorn.

Premium salon en trainster van GLANCE henna

Eind vorig jaar ben ik benaderd om premium salon en trainster te worden van GLANCE Henna. Ook tegen deze kans heb ik volmondig “ja” gezegd. Inmiddels heb ik hiervoor de opleiding afgerond en ben ik nu officieel trainster van brow treatments, met zowel gewone- als met hennaverf. Regionaal ben ik vanaf nu ook hét aanspreekpunt voor salons die GLANCE wenkbrauwbehandelingen aanbieden. In mijn nieuwe pand zal ik naast alle behandelingen dus ook een paar keer per maand trainingen gaan geven. Voor mij een hele leuke en nieuwe uitdaging.

2019: een jaar vol nieuwe ontwikkelingen

Mijn jaar is dus begonnen in een soort van rollercoaster… eerst de nominatie voor de Beauty Award 2019 en nu ook alle voorbereidingen voor de verbouwing, de inrichting en de verhuizing er nog bij. Mega druk, maar ik heb er echt zin in. En hoe mooi zou het zijn als ik in mijn nieuwe pand die felbegeerde Beauty Award ook nog eens op een mooie plek neer zou kunnen zetten. Dan kan 2019 voor mij echt niet meer stuk! Wat de uitslag 14 april ook zal zijn, mede door mijn nominatie mag je erop vertrouwen dat je bij mij altijd de hoogste kwaliteit en service krijgt.
Ik kan niet wachten om je straks in mijn nieuwe pand te verwelkomen!