Acne

Heb jij last van acne en wil je hier graag vanaf? Dan ben je bij NovaSkin aan het juiste adres! Wij hebben een ANBOS geregistreerde acnespecialisatie met bijbehorende AGB-code. Hierdoor worden jouw behandelingen in de meeste gevallen door je zorgverzekeraar vergoed.

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Gratis verzending vanaf €65 & verrassing

Home » Huidproblemen » Acne

Acne behandelen

Als je last hebt van acne, dan heb je vast al van alles geprobeerd om je huid rustiger te krijgen. Vaak is dit niet gemakkelijk. Acne is een vervelende huidaandoening waar veel factoren op van invloed zijn. Laat ons je helpen om er zo snel mogelijk van af te komen!

Wat is acne?

Er zijn verschillende vormen van acne. De meest voorkomende vorm is Acne vulgaris, ook wel “jeugdpuistjes” genoemd. Acne is een huidaandoening die ontstaat door verstopping en/of ontsteking van de talgkliertjes in de huid. Dit kan zowel voorkomen op jongere als op oudere leeftijd en wordt beïnvloed door onder andere leefstijl, eetgewoontes, stress en hormonen.

Acne wisselt per persoon in hevigheid. Sommige mensen hebben slechts een aantal puistjes in het gezicht, bij anderen is het een uitgebreide huidaandoening. Daarbij kunnen puistjes niet alleen het gezicht, maar ook de rug, schouders, hals en nek bedekken.

Wanneer je last hebt van acne, kan dat een behoorlijke impact hebben op hoe jij je voelt. Gevoelens van onzekerheid en jezelf niet mooi vinden, zijn daarin geen uitzondering. Het is dan ook belangrijk om acne zo snel mogelijk te behandelen, ook om verdere schade aan de huid, in de vorm van littekentjes, te voorkomen.

 

Uitleg model huidlagen bijgesneden- NovaSkin

Onze acnebehandelingen worden in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar.

Stoom - NovaSkin

Behandelplan en huiddieet

Gelukkig ben je bij NovaSkin in goede handen als je last hebt van acne. Met de juiste behandelingen en ondersteunende producten van IMAGE Skincare voor thuisgebruik, kan ook jouw huid weer gaan stralen en in balans worden gebracht. Een goede huidverzorging thuis zorgt ervoor dat de gewenste resultaten sneller worden bereikt en behouden.

Samen bespreken we uitgebreid welke voedingsmiddelen je bij acne beter kunt laten staan en welke supplementen van Laviesage geschikt zijn om je acne ook van binnenuit te ondersteunen en te verminderen.

Wanneer we samen het intensieve traject aangaan om jouw acne te laten verdwijnen, is het eerste resultaat vaak al snel zichtbaar zijn. Daarna blijft het heel belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen en jouw leefstijl en voedingspatroon blijvend aan te passen.

NovaSkin heeft een ANBOS acnespecialisatie en bijbehorende AGB-code. Dit betekent dat je in de meeste gevallen jouw acnebehandelingen vergoed kunt krijgen door de zorgverzekeraar. Een verwijsbrief van de huisarts is dan alles wat je nodig hebt.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je nog vragen, stel ze gerust! Ik neem graag de tijd om je uitgebreid te informeren over hoe we de acne in jouw huid kunnen verminderen. Je kunt ook alvast onze prijzen bekijken. Wil je direct een afspraak inplannen? Dat kan natuurlijk ook!