Couperose, rosacea en eczeem

Heb jij last van couperose, rosacea of eczeem en wil je je huid graag weer in balans brengen? Laat NovaSkin je helpen om je huid weer onder controle te krijgen! In korte tijd zal je huid zichtbaar rustiger worden en weer gaan stralen!

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Gratis verzending vanaf €65 & verrassing

Home » Huidproblemen » Couperose / Rosacea / Eczeem

Couperose, rosacea en eczeem

Heb jij last van couperose, rosacea of eczeem? Dan heb je te maken met een vervelende huidaandoening, die vaak structureel is. Je hebt waarschijnlijk zelf al van alles geprobeerd om dit te onderdrukken of te camoufleren op je huid.

Helaas kunnen wij deze huidaandoeningen niet helemaal voor je genezen. Wel is het mogelijk om met de juiste behandelingen en adviezen de symptomen te onderdrukken. Laat NovaSkin je helpen om je huid weer onder controle te krijgen! In korte tijd zal je huid zichtbaar rustiger worden en weer gaan stralen!

Wat is rosacea?

Rosacea is een chronische, niet besmettelijke huidaandoening in het gezicht. Kenmerkend zijn de felrode verkleuringen, vooral op de wangen en de neus. Soms komen de verkleuringen ook voor rondom de ogen. Je gezicht wordt snel rood, vooral bij inspanning, temperatuurverschillen, na het drinken van alcohol en het eten van gekruid voedsel. De meeste mensen hebben ook vaak een brandend, stekend of prikkelend gevoel in de huid. Rosacea komt in verschillende fases voor en vaak zien we dat er ook rode bultjes ontstaan.

Model huidlagen - NovaSkin

Wat is couperose?

Couperose is een volkomen onschuldig verschijnsel, waarbij de kleine bloedvaatjes (haarvaatjes) in je gezicht beschadigd raken. Couperose komt vooral voor bij volwassenen vrouwen. De haarvaatjes verwijden zich en worden zichtbaar aan het huidoppervlak. Dat geeft de bekende rode gloed aan je gezicht. Veel mensen vinden dit er niet mooi uitzien. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf.

Wat is eczeem?

Eczeem is een allergische ontstekingsreactie van de huid, die vaak samen gaat met (ernstige) jeuk. Het kan al vanaf de geboorte aanwezig zijn, maar het kan ook pas op latere leeftijd ontstaan. Er zijn verschillende vormen van eczeem. In alle gevallen vertoont de huid rode plekken, bultjes, blaasjes of schilfers.

"Zelfs de mensen in mijn omgeving valt het op dat mijn wangen een stuk minder rood zijn."

Creme op handen - NovaSkin

Behandelplan en huiddieet

Voor couperose, rosacea en eczeem ben je bij NovaSkin in goede handen. Met de juiste behandelingen en ondersteunende producten van IMAGE Skincare voor thuisgebruik, kan ook jouw huid weer gaan stralen en in balans worden gebracht. Een goede huidverzorging thuis zorgt ervoor dat je sneller resultaat bereikt en ook behoudt. Samen bespreken we welke voedingsstoffen jouw huid nodig heeft en welke juist minder.

Uit ervaring blijkt dat het beste resultaat wordt bereikt, wanneer de huidverbetering ook van binnenuit wordt ondersteund. Een voedingsadvies, aangevuld met voedingssupplementen van Laviesage, maken jouw huiddieet dan ook compleet.

Het eerste resultaat is vaak al in korte tijd zichtbaar. Daarna blijft het heel belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen en jouw leefstijl en voedingspatroon blijvend aan te passen.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen over couperose, rosacea of eczeem, stel ze dan gerust! We nemen graag de tijd om jou uitgebreid te informeren over alle mogelijkheden. Je kunt ook alvast onze prijzen bekijken. Wil je direct een afspraak inplannen? Dat kan natuurlijk ook!