Pigmentvlekken, littekens en grove poriën

Wil jij graag iets doen aan de pigmentvlekken, littekens of grove poriën in je gezicht? Wij kunnen je écht helpen om deze oneffenheden te verminderen en je huid weer egaler te krijgen. Na een aantal behandelingen zie je het verschil en zal je huid weer meer gaan stralen!

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Gratis verzending vanaf €65 & verrassing

Pigmentvlekken, littekens en grove poriën

Heb jij last van pigmentvlekken, littekens of grove poriën? Dan heb je te maken met oneffenheden in je huid die je waarschijnlijk best storend vindt. Misschien probeer je er zelf dagelijks van alles aan te doen om dit te camoufleren op je huid.

Helaas kunnen wij deze oneffenheden nooit helemaal voor je weghalen. Wel is het mogelijk om met de juiste behandelingen en producten voor thuisgebruik de vlekjes, littekens en grove poriën te verminderen. Laat NovaSkin je helpen om je huid weer egaler te krijgen zodat jij weer kunt gaan stralen!

Wat zijn pigmentvlekken?

In onze huid maken pigmentcellen het stofje melanine aan. Dit is een kleurstof die de kleur van je huid bepaalt. Pigmentvlekken ontstaan, doordat de aanmaak van melanine in de war is of verstoord wordt. Dit kan komen door huidirritatie, hormonen, erfelijkheid of te veel aan zonlicht. Pigmentvlekken ontstaan vaak op plekken die het meest aan de zon worden blootgesteld.

Er zijn meerdere soorten pigmentvlekken:

  • Zwangerschapsmasker
  • Ouderdomsvlekken
  • Pigmentvlekken door huidirritatie
  • Aangeboren pigmentvlekken
  • Zonnevlekken

Bijna alle soorten van pigmentvlekken kunnen worden verminderd en soms zelfs verdwijnen. Met de juiste behandelingen en producten voor thuisgebruik is het eerste resultaat meestal al snel zichtbaar.

Model huidlagen - NovaSkin

“Na de bevalling heeft Eline mij weer van mijn zwangerschapsmasker afgeholpen. Ik had niet gedacht dat dit mogelijk was!”

Wat zijn littekens?

Littekens kunnen worden veroorzaakt door bijvoorbeeld ongevallen, operaties en acne. Ze zijn een natuurlijk onderdeel van het genezingsproces van de huid en verschijnen als de wond geneest en de huid herstelt. Hoe meer de huid beschadigd is, des te langer het duurt om te genezen en des te groter de kans op diepere en zichtbare littekens.

Vooral wanneer je heftige acne hebt of hebt gehad, kun je behoorlijk last hebben van deze zichtbare littekens. En eerlijk is eerlijk: je littekentjes zullen nooit helemaal verdwijnen. Wél kunnen we ze minder diep, zachter, vlakker en dus veel minder zichtbaar maken. Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de plaats, grootte en diepte van de littekens.

Wat zijn grove poriën?

Veel mensen hebben last van grove poriën. Poriën zijn hele kleine openingen in de huid van de daaronder gelegen zweet- of talgklieren. Ze produceren meer talg en zweet. De grootte van de poriën verschilt per persoon. Verkeerd gebruik van cosmetica, acne en zonneschade hebben invloed op de grootte van je poriën.

Heb jij last van grove poriën en wil je hier graag iets aan doen? Wij helpen je graag. Meestal zullen we behandelingen en producten met zuren gebruiken, waardoor de poriën iets minder grof worden. We adviseren je om thuis ook speciaal op jouw huid afgestemde producten met zuren te gebruiken, om het resultaat op peil te houden.

Eline met compresdoek - NovaSkin

Behandelplan en huiddieet

Gelukkig ben je bij NovaSkin in goede handen als je last hebt van pigmentvlekken, littekens of grove poriën. Met de juiste behandelingen en ondersteunende producten van IMAGE Skincare voor thuisgebruik, kan ook jouw huid weer gaan stralen en in balans worden gebracht. Het eerste resultaat is vaak al na een paar behandelingen zichtbaar. Een goede huidverzorging thuis zorgt ervoor dat de gewenste resultaten sneller worden bereikt en behouden.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je nog vragen, stel ze gerust! Ik neem graag de tijd om je uitgebreid te informeren over hoe we de pigmentvlekken, littekens of grove poriën in jouw huid kunnen verminderen. Je kunt ook alvast onze prijzen bekijken. Wil je direct een afspraak inplannen? Dat kan natuurlijk ook!