Over Eline

Mijn naam is Eline Boute en ik ben de trotse eigenaresse van NovaSkin. Ik heb het geluk gehad om van mijn grootste hobby mijn beroep te kunnen maken. Mijn plezier, passie en liefde voor dit vak wil ik graag met jou delen!

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Gratis verzending vanaf €65 & verrassing

Home » Over Eline

Meer over Eline

Waar de meeste specialistes stoppen, ga ik altijd een stapje verder. Vrouwen en mannen van alle leeftijden kunnen bij mij rekenen op vakkundig advies, tips en bijbehorende behandelingen. Maak snel een afspraak. Ik laat je met veel trots zien wat NovaSkin allemaal te bieden heeft!

Wat mij kenmerkt als persoon? Ik ben ongelofelijk gedreven en perfectionistisch, werk heel nauwkeurig en ben pas tevreden als jij dat ook bent. Voor al mijn klanten neem ik graag uitgebreid de tijd en bied ik een luisterend oor. Ik wil mensen oprecht helpen er mooier uit te zien en sta voor een uitstekende service: vóór, tijdens en na iedere behandeling.

Portretfoto Eline Boute 4 - NovaSkin
Wenkbrauwen tekenen - NovaSkin

In mijn salon zorg ik ervoor dat je je heerlijk kunt ontspannen en dat je volop geniet. Kom je voor een korte of lange behandeling? Ik doe er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen. Natuurlijk mag je erop vertrouwen dat ik alle benodigde diploma’s en certificaten heb om mijn vak professioneel uit te kunnen oefenen. Mocht je toch nieuwsgierig zijn, bekijk dan het overzicht van mijn diploma’s en certificaten.

Ik verheug me erop om jou ook te mogen behandelen en nodig je uit contact met mij op te nemen voor het inplannen van een afspraak. Samen overleggen we welke behandelingen het beste aansluiten bij jouw huid en je wensen. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet! Ik doe je zo snel mogelijk een berichtje terug!

Zie ik jou binnenkort ook bij NovaSkin?

Liefs, Eline

Wenkbrauwen tekenen - NovaSkin

NovaSkin gebruikt de volgende merken

Diploma's & certificaten

Behaald in 2018

  • Odara: Training Micro Needling Dermapen
  • Academie voor Permanente Make-Up Irma Hülscher: Diploma Basic Training (wenkbrauwen en eyeliner)
  • Academie voor Permanente Make-Up Irma Hülscher: Certificaat Tekenvaardigheid PMU
  • Academie voor Permanente Make-Up Irma Hülscher: Certificaat 3-D Hairstrokes, Ombre & Shadows
  • IMAGE Skincare: Training Mix en Match in het thuisgebruik
  • IMAGE Skincare: Training Mix en Match in de salon

Behaald in 2017

  • Laviesage: Basistraining Nutricosmetics
  • IMAGE Skincare: Basistraining deel I en II
  • Landstede: MBO Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4

Behaald in 2016

  • Anastasia Beverly Hills: Anastasia Brow Specialist

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen aan Eline of wil jij ook een behandeling of beauty treatment inplannen? Neem dan contact op. Je kunt ook alvast onze prijzen bekijken.