Skip to content

Shop

Heb je producten nodig van IMAGE Skincare, Anastasia Beverly Hills of Laviesage? NovaSkin biedt je de mogelijkheid om deze online te bestellen, of voor jou te reserveren in de salon. Ook als je (nog) geen klant bent voor behandelingen, kun je na ons advies gewoon de producten bestellen. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Permanente make-up gediplomeerd

Home » Shop

Reserveren en ophalen

Via het contactformulier kun je doorgeven welke IMAGE Skincare -, Anastasia Beverly Hills - of Laviesage producten je nodig hebt. Wij reserveren deze voor jou en nemen zo snel mogelijk contact op voor het inplannen van een ophaalafspraak.

Online bestellen

We snappen dat het niet voor iedereen mogelijk is om de producten bij ons op te halen. Daarom bieden wij, exclusief voor de producten van IMAGE Skincare, ook de mogelijkheid om deze online te bestellen. Via onderstaande button kom je rechtstreeks op de officiële website van IMAGE Skincare. Om hier te kunnen bestellen, moet je eerst een account aanmaken via "inloggen" of via "mijn account". Na het aanmaken van je account krijg je hiervan een bevestiging per mail en kun je alle prijzen zien en een bestelling plaatsen. 

Let op: bij het plaatsen van een bestelling is het belangrijk om onze salon te koppelen aan jouw account!  Je kunt ons selecteren in het afrekenscherm bij het kopje "Selecteer uw behandelcentrum" (staat tussen "Verzendmethode"en "Betaalmethode" in). Hierdoor kunnen wij de voortgang van jouw bestelling in de gaten houden en kunnen wij garantie op de producten geven als er onverhoopt iets mee zou zijn. 

Mochten er nog vragen zijn over het bestellen, neem dan gerust contact met ons op!

Nieuwsgierig geworden?

Heb je nog vragen over welke producten het meest geschikt voor jou zijn? Neem dan gerust contact op. Wij zullen zo snel mogelijk een berichtje terug doen!

Scroll To Top