Behandelingen

NovaSkin is hét adres waar je terecht kunt voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Wij zorgen ervoor dat iedere behandeling uiterst zorgvuldig wordt uitgevoerd, waardoor je met een stralend gevoel van binnen en van buiten weer de deur uitgaat. Neem gerust een kijkje bij de verschillende behandelingen. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Gratis verzending vanaf €65 & verrassing

Home » Behandelingen

Huidverbetering

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen van NovaSkin zijn geschikt voor iedereen: jong of oud, man of vrouw. De productlijnen en –mogelijkheden zijn uitgebreid, waardoor er voor elk huidtype of huidprobleem altijd een passende oplossing is. Dus ook voor jou!

Behandeling gezicht - NovaSkin
Model huidlagen - NovaSkin

Huidproblemen

De huid is een indrukwekkend orgaan. Ze beschermt je tegen vochtverlies en indringers van buitenaf. Als de balans verstoord raakt, kan dit leiden tot vervelende huidproblemen. Laat NovaSkin je helpen om deze problemen aan te pakken en je huid weer te laten stralen!

Micro Needling

Heb jij last van rimpeltjes, huidveroudering, littekentjes, pigmentvlekken, rosacea of grove poriën en wil je daar graag vanaf? Dan is micro needling waarschijnlijk een goede oplossing voor jou! Deze huidverbeterende techniek geeft prachtige resultaten en je huid wordt hiermee blijvend vernieuwd.

Dermapen 3 in houder
Wenkbrauwen verven - NovaSkin

Brow Treatments

NovaSkin is hét adres voor perfect symmetrische wenkbrauwen. De vorm van wenkbrauwen heeft veel effect op jouw gezicht en uitstraling. Goed gevormde wenkbrauwen maken je gezicht sprekender en zorgen voor een frisse oogopslag.