We change lives by improving skin.

Onze visie

We change lives by improving skin. Dat is waar NovaSkin voor staat. Welke behandeling je bij ons ook kiest, wij beloven altijd het mooiste en gezondste resultaat uit jouw huid en lichaam te halen, zodat jij weer lekkerder in je vel komt te zitten. Eerlijk, concreet, holistisch en met een meetbaar resultaat.

Geen perfect plaatje

NovaSkin staat niet voor het perfecte plaatje. In onze ogen bestaat dat niet. Iedereen is uniek, dus jij ook. Samen halen we het mooiste en gezondste uit jouw huid en lichaam, waardoor jij (weer) blij wordt met jouw huid en weer beter in je vel gaat zitten.

Onze belofte

Daar waar de meeste specialistes stoppen, gaan wij altijd een stapje verder in onze orthomoleculaire en multidisciplinaire aanpak. Vrouwen en mannen van alle leeftijden kunnen bij ons rekenen op vakkundig advies, tips, up-to-date kennis en kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Wij beloven altijd het mooiste en gezondste resultaat uit jouw huid en lichaam te halen, zodat jij weer lekkerder in je vel komt te zitten. Eerlijk, concreet en met meetbaar resultaat.

Onze aanpak

Daar waar het gaat om huidaandoeningen, geloven wij niet in symptoombestrijding. Wij staan voor een holistische, multidisciplinaire aanpak. Iedere huidaandoening heeft een oorzaak van binnenuit. Alleen als je ook die oorzaak achterhaalt en aanpakt, in combinatie met de juiste producten voor thuis, salon ondersteunende behandelingen en/of voeding-, leefstijl- en suppletieadvies, kan jouw huid weer terug in balans komen. We verbeteren niet alleen jouw huid, maar je zit straks ook nog eens lekkerder in je vel! We change lives by improving skin.

Aandacht voor ons milieu

Bij NovaSkin hebben wij oog voor de aarde waarop wij leven. Wij dragen graag bij aan het verantwoord omgaan met ons milieu en onze leefomgeving. Zo: