Laser QuadroStarPRO Yellow

Heb jij ook last van hinderlijke pigmentvlekken of rode vaatjes op je huid? Wil jij je huid verder egaliseren? De QuadroStarPRO Yellow laser is dé held in het verbeteren van jouw huid! Met zijn unieke diepe golflengte van 577 nanometer, is deze laser veruit de beste bij het bestrijden van vaatproblemen zoals couperose, rosacea, spider naevus en vaatlaesies, maar ook van pigmentatieproblemen zoals ouderdomsvlekken, melasma en hyperpigmentatie. Je ziet snel resultaat met weinig tot geen bijwerkingen. Dat wil jij toch ook?

Waarbij kan de QuadroStarPRO Yellow worden ingezet?

Hoe werkt de QuadroStarPRO Yellow?

Deze laser zendt gerichte lichtenergie op je huid te uit, waardoor de melanineproductie wordt geremd en de huid wordt geëgaliseerd. Bovendien richt de laser zich ook op de roodheid in de huid die verantwoordelijk is voor vaatproblemen. Door het vernauwen (coaguleren) van de bloedvaten worden couperose en andere vaatleasies zichtbaar minder en opgeruimd door het lichaam.

De behandeling is veilig voor veel verschillende huidtypes en er is weinig hersteltijd nodig. Geen paniek dus! De QuadroStarPRO Yellow is hier om je huid nog rustiger en egaler te krijgen. Bovendien biedt hij een aantal voordelen ten opzichte van andere pigmentatie- en vaatbehandelingen, zoals de IPL-behandeling. De laser is veel preciezer in het raken van het juiste pigment of bloedvat en heeft nagenoeg geen bijwerkingen. De laser werkt ultra precies en door de aanpasbare density geeft deze gelijkwaardige resultaten. Bovendien is de behandeling sneller dan andere methoden, waardoor jij als klant sneller resultaat zult zien.

Hoe ziet je huid eruit direct na de laserbehandeling?

Direct na de laserbehandeling kan je huid kan er anders uitzien. Dit is onder andere afhankelijk van wat er behandeld is in welk gebied en je huidconditie. De meest voorkomende huidreacties die je kunt verwachten na een laserbehandeling zijn:

  • Roodheid en zwelling
    De huid kan rood en gezwollen zijn na de behandeling, vooral als de behandeling intensief was. Dit is een normale reactie en moet binnen een paar dagen afnemen. 
  • Blaren of korstjes
    Soms kunnen er blaren of korstjes op de huid verschijnen na een laserbehandeling. Dit is afhankelijk van je huidconditie en de intensiteit van de behandeling.
  • Pigmentatie veranderingen
    Pigmentatie veranderingen kunnen optreden na een laserbehandeling, afhankelijk van huidtype en huidskleur.

Nazorginstructies na een laserbehandeling

Contra-indicaties

Is het resultaat blijvend?

Het resultaat van een laserbehandeling kan variëren en is afhankelijk van de specifieke behandeling en de huidconditie.

In het algemeen, een laserbehandeling kan een blijvend resultaat opleveren voor huidproblemen zoals pigmentatieproblemen, vaatproblemen, en huidveroudering. Behandelingen die gericht zijn op pigmentatieproblemen zoals ouderdomsvlekken of melasma kunnen resulteren in een blijvende vermindering van deze aandoeningen. Vaatproblemen zoals couperose kunnen ook verminderen en zelfs verdwijnen na laserbehandeling. Wanneer de vaatjes eenmaal verwijderd zijn door de laser, kunnen deze niet terug komen. Wel kunnen er nieuwe ontstaan omdat de huid zich blijft ontwikkelen en omdat de natuurlijke huidveroudering door blijft gaan. De resultaten kunnen dus niet voor eeuwig behouden blijven. Bovendien, een gezonde levensstijl, zoals een gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging, en bescherming tegen de zon, kan helpen om het resultaat van de behandeling te behouden.

 

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Ben jij ook benieuwd of een laserbehandeling iets voor jou is en of dit ook past bij jouw huid? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of plan gelijk een afspraak in voor een QuadroStar intake/advies gesprek.