Retourvoorwaarden

Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je niet tevreden bent met je aankoop. Gelukkig heb je altijd 14 dagen bedenktijd en kunnen de producten binnen die tijd geretourneerd worden.

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Gratis verzending vanaf €65 & verrassing

Producten retourneren

Bij het terugsturen van de producten zijn een aantal punten van belang:

  • Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.
  • Wanneer je ervoor kiest de producten terug te sturen, moeten de producten met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van het retourproces, kun je het retourformulier gebruiken dat in onze Algemene Voorwaarden staat. Vul dit formulier volledig in en stuur dit samen met de producten naar:
NovaSkin
De Zomereik 31
7325 HP Apeldoorn

of mail het volledig ingevulde formulier naar info@novaskin.nl.

  • Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst van de producten in goede orde.
  • Let op: de producten mogen niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moeten in de originele verpakking zitten.
  • De kosten voor het retour sturen zijn te allen tijde voor je eigen rekening. Wij adviseren je om het pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan ook verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of PostNL (indien aangetekend).
  • Mocht je het product willen ruilen voor een ander product zullen de kosten voor het opnieuw versturen van het juiste product voor eigen rekening zijn.