SkinCeuticals

Om de gezondheid van jouw huid te verbeteren, werken we bij NovaSkin tijdens veel van onze gezichtsbehandelingen met het Amerikaanse merk SkinCeuticals. SkinCeuticals biedt geavanceerde huidverzorging die door de wetenschap wordt ondersteund. Het merk wordt inmiddels door meer dan 75.000 internationale dermatologen, plastisch chirurgen, huidtherapeuten en andere huidexperts geadviseerd.

SkinCeuticals filosofie: Cleanse - Prevent – Correct – Moisturize - Protect

Om de gezondheid van jouw huid te behouden en te verbeteren, moet een effectieve huidverzorgingsroutine volgens SkinCeuticals bestaan uit producten die zijn samengesteld uit de vijf fundamentele productlijnen: Cleanse, Prevent ,Correct, Moisturize en Protect.


Deze productfilosofie is ontwikkeld om je huid efficiënt te reinigen en voeden, toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren. De krachtige formules komen voort uit tientallen jaren onderzoek naar huidkanker en hebben geleid tot cruciale doorbraken in antioxidanten. Ze zijn geconcentreerd in pure actieve ingrediënten en hebben bewezen dat ze optimaal in de huid doordringen.

Cleanse & Tone
De reinigers zijn geschikt voor alle huidtypes en voor alle huidproblemen. Ze bevatten zachte reinigingsmiddelen en zuiverende, actieve ingrediënten. De reinigingsproducten zijn ontworpen om make-up, onzuiverheden en overtollige talg/olie effectief te verwijderen zonder de huid te strippen. Ze laten je huid fris en schoon aanvoelen.
De toners van SkinCeuticals helpen bij het verwijderen van achtergebleven vuil en talg na het reinigen van je huid. Ze vormen een perfecte basis voor jouw verdere huidverzorgingsroutine.

Prevent
SkinCeuticals is dé expert op het gebied van antioxidantbescherming tegen beschadiging van de huid door externe agressoren. De antioxidantserums van SkinCeuticals zijn zo geformuleerd, dat ze klinisch bewezen geavanceerde bescherming tegen veroudering bieden en de huid in staat stellen zichtbare tekenen van huidschade te corrigeren. Met vier generaties aan antioxidantformuleringen, meer dan 10 patenten en meer dan 200 publicaties in toonaangevende medische tijdschriften, is SkinCeuticals voorloper op het gebied van topische antioxidanten.

Correct
De producten in deze lijn bevatten gerichte samenstellingen voor specifieke huidproblemen. Ze combineren anti-aging, depigmenterende, hydraterende en exfoliërende ingrediënten om je huid te herstellen en er jeugdiger uit te laten zien.

Moisturize
De moisturizers van SkinCeuticals zijn geformuleerd met actieve ingrediënten die zowel de huid voeden, hydrateren en exfoliëren alsook de elasticiteit van je huid herstellen.

Protect
De zonneproducten in deze lijn bieden een breedspectrum UVA/UVB bescherming en zijn geschikt voor alle huidtypes en huidproblemen. De producten kunnen dagelijks gebruikt worden en zijn ook geschikt voor langdurige blootstelling aan de zon. Ze bieden volledige effectieve bescherming.

Wetenschappelijk onderzoek

De producten van SkinCeuticals worden geproduceerd op basis van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Een team van biologen, scheikundigen, biofysici en geneeskundigen verdiept zich al jarenlang in de processen van huidveroudering en verschillende huidcondities. Sinds 1997 zoekt oprichter dr. Sheldon Pinnell samen met zijn team naar manieren om de gezondheid van de huid te verbeteren. Uit dit onderzoek zijn verschillende topproducten ontstaan die de huid bewezen beschermen en verbeteren.