Huidscan

Hoe is het nu écht met de conditie van mijn huid? Wat voor huid heb ik? Welk huidtype heb ik? Heeft mijn huid al zonneschade of misschien aanleg voor pigmentvlekken? Is er onderhuids een verklaring te vinden voor mijn huidprobleem? Bij NovaSkin kun je terecht voor een professionele huidscan, ook wel skinscan genoemd. Met deze grondige huidanalyse weet je direct wat zich onder jouw huid afspeelt en krijg je antwoord op alle vragen!

Wat is een huidscan of huidanalyse?

Bij NovaSkin werken we met de sQinno Observ 520, een geavanceerd huidanalyse apparaat, waarmee we tot in detail in jouw diepere huidlagen kunnen kijken. Iedere huidverandering ontstaat namelijk in deze diepere huidlagen en wordt vaak pas (veel) later zichtbaar aan je huidoppervlak. Goed dus om tijdig preventief huidonderzoek te doen en te weten wat zich onderhuids afspeelt! Geen aannames, maar concrete inzichten op basis van de werkelijkheid. De skinscan is een echt eye-opener, ook voor jou. Gewoon doen dus!

Waarom heb ik een huidscan en huidanalyse nodig?

Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende en gezonde huid. Hoe meer we van jouw huidconditie weten en kunnen zien, hoe nauwkeuriger we ons behandelplan en onze adviezen op jouw wensen en huidbehoeftes kunnen afstemmen. Op die manier bereiken we samen zo snel mogelijk het gewenste resultaat.

Hoe weet ik welk huidtype ik heb?

We kunnen ons voorstellen dat je erg benieuwd bent naar wat voor huidtype jij echt hebt en dat je wilt weten welke behandelingen en huidverzorgingsproducten het beste bij jouw huid passen.
Naast onze salonbehandelingen helpen we je graag met adviezen over de juiste producten voor jouw huidverzorgingsroutine thuis. Plan gerust een afspraak voor een gezichtsanalyse met onze skinscan in. Je bent van harte welkom.

Wat zijn de voordelen van een huidscan in combinatie met salonbehandelingen?

Het grote voordeel van de combinatie van een skinscan met een op jouw huid afgestemd behandelplan in de salon is dat we structuur aanbrengen in jouw huidverbetering. Samen werken we naar een vooraf vastgesteld einddoel toe. We meten de verbeteringen en veranderingen in jouw huid regelmatig met de huidscan en sturen direct bij als dat nodig is. Jouw gewenste huidresultaten kunnen hierdoor sneller worden bereikt.

Wat kan ik zien op de huidscan?

Met de skinscan maken we het onzichtbare in jouw huid zichtbaar. De gepatenteerde technologie maakt gebruik van fluorescentie en gepolariseerd licht. We maken met de skin scan zes verschillende foto’s met diverse filters. Zo krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, je huidstructuur en je diepere huidlagen.

Ook kunnen we precies jouw huidtype bepalen en krijgen we een gedetailleerd beeld van je huidconditie en huidproblemen.

De foto’s van je gezichtsscan analyseren we en daarna bespreken we de uitkomsten samen. Deze krijg je ook direct per mail doorgestuurd zodat je er thuis nog eens rustig naar kan kijken.

Behandelplan en productadviezen op maat

Met de informatie uit de gezichtsscan kunnen we een nauwkeurig huiddieet op maat voor jou samenstellen. Ook wordt je behandelplan hierop aangepast. Zo spelen we ook preventief in op veranderingen die nog niet zichtbaar zijn, maar al wel aanwezig zijn in jouw huid. Samen kunnen we deze huidveranderingen proberen te voorkomen of af te remmen.

Hoe bereid ik mij voor op mijn huidscan?

Om het beste beeld van jouw huid te krijgen tijdens de huidanalyse, vragen wij jou om je huid vooraf thuis in de ochtend goed te reinigen met alleen water. Daarnaast is het belangrijk om die dag geen dagcrème, geen SPF, geen foundation en geen make-up op te hebben als je voor de skinscan komt. De dag voor de afspraak kun je jouw skincare routine gewoon uitvoeren zoals je dat altijd gewend bent om te doen.

Goed om te weten

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Wil jij ook het onzichtbare onder jouw huid zichtbaar maken door middel van dit geavanceerde huidanalyse apparaat? Ben je benieuwd wat jouw huidtype test laat zien? Je bent van harte welkom. Als je vooraf nog vragen hebt, dan horen we dat graag!