Blogs en Vlogs

Vind jij het leuk om meer te weten over huidverzorging en beauty? Lees en bekijk dan onze blogs en vlogs. We geven hierin antwoord op de meest gestelde vragen in de salon. Heb jij zelf een leuk onderwerp dat je graag beantwoord wilt zien? Laat het ons weten.

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Gratis verzending vanaf €65 & verrassing

Home » Blogs

Blogs en Vlogs van NovaSkin

Thumbnail in business

In Business: Hoe is NovaSkin ontstaan?

De eerste aflevering van In Business staat online! Hierin vertel ik jullie mijn volledige NovaSkin-verhaal: hoe ik ben begonnen als jonge ondernemer, welke keuzes ik heb gemaakt en hoe mijn bedrijf in korte tijd zo kon groeien. Ook leg ik uit hoe ik aan de naam NovaSkin ben gekomen, wat de betekenis hiervan is en waarom dit zo goed bij mij past.

Meer lezen

Help… ik heb pigmentvlekken!

Pigmentvlekken… vrijwel iedereen heeft ze en niemand is er blij mee. Als de zon weer schijnt, verschijnen ze. Je komt er heel gemakkelijk aan, maar ook heel moeilijk weer vanaf. Wat zijn pigmentvlekken eigenlijk en hoe ontstaan deze huidverkleuringen? En nog belangrijker: wat kun je eraan doen om ze te voorkomen en te verminderen?

Meer lezen

NovaSkin gaat dit voorjaar verhuizen en uitbreiden!

Nadat ik nu pas anderhalf jaar met mijn salon aan de Fortunalaan zit, ga ik in het voorjaar verhuizen en uitbreiden. NovaSkin verhuist naar een centraal gelegen en makkelijk bereikbare plek in Apeldoorn, waar je gratis op eigen terrein kunt parkeren. Een absolute zichtlocatie ook. Ik kan niet wachten om je straks in mijn nieuwe pand te verwelkomen!

Meer lezen
logo genomineerde beauty award 2019

Ik ben één van de drie genomineerden voor de Beauty Award 2019!

Met veel trots kan ik zeggen dat ik één van de drie genomineerden ben voor de Beauty Award in de categorie “Newcomer of the year 2019”!

De Beauty Award is in Nederland de hoogst mogelijke vakprijs, die je als salon of als schoonheidsspecialiste kunt ontvangen. De Award staat voor absolute topkwaliteit in ons vakgebied.

Meer lezen
Herfstbladeren

Hoe maak jij je huid weer “herfstproof”?

Goodbye zomer! Hello herfst! Veel mensen weten niet dat je huid tijdens de verschillende seizoenen andere behandelingen en producten nodig heeft. Net zoals we onze kleding veranderen, moeten we ook onze huidverzorgingsroutine aanpassen aan het veranderende weer in de herfst. In deze blog vind je een aantal tips om jouw huid weer “herfstproof” te maken.

Meer lezen
Gerstekorrel

Help… ik heb gerstekorrels!

Bijna iedereen heeft weleens last van die irritante, witte, harde korreltjes in het gezicht. Ze kunnen klein zijn of best groot, alleen of met heel veel tegelijk. Ze doen geen pijn en jeuken niet, maar zien er storend uit. Waar komen ze vandaan en hoe gaan ze weer weg? Zijn ze te voorkomen?

Meer lezen
Water komkommer munt citroen - NovaSkin

Water, water en nog eens water…

Begin de dag met een lach… maar ook met water! Drink na het opstaan gelijk twee glazen (lauw) water. Je reinigt en activeert daarmee je lichaam. Want na een nacht geen vocht te hebben gehad, heeft je lichaam dat echt nodig. Water is goed voor je. Je voelt jezelf er beter door.

Meer lezen
Fruit op gezicht - NovaSkin

Acne en voeding: do’s en don’ts

Is voeding van invloed op acne? Dat is het zeker! Als jij last hebt van acne, dan kun je hieronder lezen wat je wel en wat je beter niet kunt eten. Probeer het maar eens uit! Je zult zien dat het écht werkt en dat je huid er rustiger van wordt.

Meer lezen
Foto zonnen smeren en verbranden

Zonnen, smeren en verbranden

Ben jij verslaafd aan een zongebruinde huid? Pas dan maar op! De zon is veroorzaker nummer één van rimpels, pigmentvlekken, een slappe huid en huidkanker. Dat betekent natuurlijk niet dat je nooit meer in de zon mag komen. Het enige dat je moet doen, is je huid goed beschermen.

Meer lezen

Nieuwsgierig geworden?

Heb jij na het lezen of zien van deze blogs of vlogs nog vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Ook als jij leuke of interessante onderwerpen weet, die je graag in onze blogs of vlogs wilt terugzien, dan horen we dat graag.