HydraFacial

Ben jij op zoek naar een gezichtsbehandeling waarbij jouw huid een direct zichtbare boost en glow krijgt? Dan is HydraFacial zeker iets voor jou. Snel, efficiënt en met direct resultaat. Je huid ziet er gelijk stralend, fris en gezond uit! Ideaal voor als je eens een keer een feestje hebt. Of iets speciaals… of gewoon omdat jij het verdient!

Love the glow!

Een HydraFacial behandeling is echt helemaal van deze tijd. Veel bekende filmsterren, artiesten en beautybloggers geven aan, dat dit één van hun favoriete behandelingen is. Dat is natuurlijk niet voor niets. Door een HydraFacial behandeling krijg je direct een zachtere, egalere huid, een prachtige glow en dat allemaal in een pijnloze behandeling zonder hersteltijd. Goed nieuws: ook voor jou ligt deze prachtige glow nu binnen handbereik! NovaSkin is één van de weinige salons in deze regio die dit geavanceerde apparaat tot haar beschikking heeft. Maar wat is HydraFacial precies?

Wat is HydraFacial?

HydraFacial is een gezichtsbehandeling die bestaat uit drie stappen, die samen het beste resultaat geven. In deze drie stappen wordt de huid gereinigd, gehydrateerd en beschermd. Het is een combinatie van hydradermabrasie, fruitzuurpeeling, uitzuiveren van poriën en het insluizen van een hoogwaardige gezondheidscocktail met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Dit alles door gebruik te maken van de gepatenteerde technologie van het computergestuurde HydraFacial apparaat. Zeg maar “dag” tegen jouw dode huid en mee-eters en “hallo” tegen een stralende en gevoede huid. The best skin of your life starts here!

Hoe werkt HydraFacial?

Stap 1. Reiniging en peeling
Eerst gaan we je huid op een milde manier reinigen. We gebruiken hiervoor een combinatie van algen, melkzuur en glucosamine. Deze ingrediënten zorgen ervoor, dat jouw dode huidcellen worden losgeweekt. Deze dode huidcellen worden daarna met het HydraFacial-apparaat zachtjes verwijderd, waarna een nieuwe, gezonde huidlaag tevoorschijn komt. Jouw doffe en grauwe uitstraling verdwijnt en hoogwaardige ingrediënten kunnen hierna beter en dieper in je huid worden opgenomen.

Hierna gaan we je huid peelen, waarbij we gebruik maken van een combinatie van glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur werkt mooi op de structuurverbetering van je huid, denk aan grove poriën, fijne lijntjes en rimpeltjes. Salicylzuur kan diep in je poriën dringen om daar de talg te verweken, zodat we deze bij de volgende stap goed kunnen verwijderen. Deze veilige peeling kan een licht prikkend of tintelend gevoel geven op je huid, maar het doet zeker geen pijn. Wanneer je vaker een HydraFacial behandeling ondergaat, kunnen we de sterkte van de peeling verhogen, voor een nog intensiever resultaat.

Stap 2. Extractie en hydratatie
Bij deze stap wordt alles dat niet in je poriën thuishoort, verwijderd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan make-up resten, overtollig talg, zweet, vuil en mee-eters. We maken daarbij gebruik van een hoog vacuüm soort stofzuigertje dat over je huid gaat. Tegelijkertijd hydrateren we jouw huid. Dit alles is pijnloos. En hoe bevredigend is het als je op het einde van de behandeling zelf in de afvalcilinder kunt zien hoeveel onzuiverheden er tijdens de behandeling uit je huid zijn gekomen? Je zult versteld staan!

Stap 3. Insluizing en bescherming
HydraFacial heeft een gepatenteerd insluissysteem, waarmee we in deze stap de speciaal op jouw huid afgestemde serums diep in je huid brengen, zonder dat we je huid beschadigen. In deze serums zitten zeer krachtige antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur, die zorgen voor een optimale hydratatie, anti-aging en bescherming van jouw huid. Hierdoor krijgt je huid weer een gezonde en stralende glow.

Maar er is meer!

Voor nog mooiere resultaten kun je de HydraFacial behandelingen uitbreiden met LED therapie voor collageen opbouw en antibacteriële werking, lymfedrainage en actieve boosters die werken tegen rimpels, pigmentaties en roodheden. Wil je een meer intense hydratatie geven aan je tere oog- en liphuid? Ook dat kan! We hebben daarvoor een speciale toevoeging. Vraag tijdens de behandeling gerust naar alle extra mogelijkheden.

Voor wie is HydraFacial geschikt?

HydraFacial is geschikt voor mannen en vrouwen en voor alle huiden, huidtypes en bijna alle huidindicaties. Ook voor probleem- en hoofdhuiden. Neem bij twijfel contact op om jouw specifieke huidsituatie met ons te bespreken en hierover gericht advies te krijgen. Ook tijdens zwangerschap en bij borstvoeding is HydraFacial veilig. Na de behandeling mag je met de juiste hoge SPF bescherming en producten gewoon de zon in, ideaal dus ook om je huid goed bij te houden tijdens de zomermaanden. We voeren de HydraFacial behandeling niet uit wanneer je last hebt van actieve infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziektes, een zonverbrande huid of wanneer je gebruik maakt van roaccutane of andere huidverdunnende medicatie.

Hoeveel HydraFacial behandelingen heb ik nodig?

Dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw wensen. Een eenmalige HydraFacial behandeling geeft al een mooie boost aan jouw huid. Maar voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke vier weken te herhalen. Omdat jouw huidcellen zich ongeveer iedere 28 dagen vernieuwen, kan je huid opnieuw gaan verstoppen. Dit zorgt ervoor dat jouw thuisproducten minder diep kunnen werken en dat je huid weer doffer en grauwer wordt. Door iedere vier weken voor de HydraFacial terug te komen, blijft jouw huid gezond en stralend!

Welke HydraFacial behandelingen zijn er bij NovaSkin?

Bij NovaSkin kennen we drie soorten HydraFacial behandelingen:


HydraFacial Deluxe
Tijdens deze behandeling wordt je huid diep gereinigd, gepeeld, geëxtraheerd en gehydrateerd. Onzuiverheden worden verwijderd. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een op jouw huid afgestemd hoogwaardig serum, gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur, dat we diep jouw huid insluizen. De HydraFacial wordt afgesloten met LED lichttherapie. Het rode LED-licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van huidveroudering. Het blauwe LED-licht werkt antibacterieel.

HydraFacial Deluxe Premium
Deze behandeling volgt dezelfde stappen als de HydraFacial Deluxe behandeling, alleen wordt gebruik gemaakt van een nog hoogwaardiger op jouw huid afgestemd serum dat we diep jouw huid insluizen. Ook krijg je een extra sheet masker met voedende bestanddelen.

HydraFacial Platinum
Dit is dé ultieme HydraFacial behandeling en beleving! We starten deze behandeling met het ontgiften van jouw huid door middel van lymfedrainage. Daarna worden alle stappen gevolgd, zoals deze ook in de HydraFacial Deluxe Premium behandeling worden uitgevoerd.

Goed om te weten

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Ben jij ook klaar voor een HydraFacial behandeling? Plan een afspraak in om de ultieme glow ook zelf te ervaren. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!