Ons team

Maak kennis met ons team! We helpen je met veel passie, plezier en liefde voor ons vak. In een ontspannen omgeving nemen wij ruim de tijd voor jou. Wij kijken zorgvuldig naar jouw huid en stellen iedere behandeling op maat samen. Samen werken we naar een prachtig eindresultaat, waardoor je zelfvertrouwen groeit.

Bij NovaSkin vinden we het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, technieken, productkennis en behandelmethodes. Daarom werken wij uitsluitend met minimaal niveau 4 gediplomeerde collega’s en volgt iedereen regelmatig opleidingen en cursussen. Zo garanderen wij altijd de beste aanpak en behandeling voor jouw huid!

Eline Boute

Eigenaresse, Orthomoleculair-
 & Medisch Huidspecialiste

Welkom bij NovaSkin!

Mijn naam is Eline en ik ben de eigenaresse van NovaSkin. Gedreven, perfectionistisch, allround en altijd op zoek naar nieuwe ideeën en toevoegingen. We gaan altijd een stapje verder. Mijn lat ligt hoog en kwaliteit, resultaat en service staan bij mij op nummer 1. Ik vind het belangrijk dat iedereen binnen mijn bedrijf haar passie kan uitvoeren in een ontspannen en open sfeer. We zijn een hecht team en daar ben ik trots op. Ik investeer graag in de ontwikkeling van mijn collega’s. Samen staan we voor het prachtige holistische concept van NovaSkin!

Liefs, Eline

Monique Boute

Office Manager, Webshop Manager

Nice to meet you!

Leuk om kennis te maken! Mijn naam is Monique en ik werk al vanaf het allereerste begin bij NovaSkin. Je ziet mij niet in de salon, maar achter de schermen ben ik dagelijks druk om alles in goede banen te leiden. Ik regel eigenlijk alles in de back-office en voor de webshop. Als je ons belt, dan krijg je mij aan de lijn om al jouw vragen te beantwoorden en advies te geven. Ik vind het belangrijk dat jij als klant tevreden bent, dus zal ik altijd met je meedenken. Geen vraag is te gek, we komen er altijd samen uit! Bel of app me gerust.

Graag tot horens, Monique

Emy Beltan

Orthomoleculair-
 & Medisch Huidspecialiste

Hoi hoi!

Mijn naam is Emy. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in de huid. Naast deze passie heb ik een nog grotere passie voor gezonde voeding. NovaSkin heeft het voor mij mogelijk gemaakt om beide te combineren. Ik heb het geluk gehad om van mijn twee grootste passies mijn werk te kunnen maken. Dat maakt dat ik iedere keer weer met veel plezier naar NovaSkin ga. Ik ben spontaan, vrolijk en perfectionistisch en doe er samen met jou alles aan om jouw (huid)doelen op orthomoleculair niveau te bereiken en je weer beter in je vel te laten zitten.

Heel graag tot ziens, Emy

Sharon Olijslager

Medisch Huidspecialiste,
Huidtherapeute in opleiding

Hi!

Aangenaam, mijn naam is Sharon. Ik vertel je graag meer over mijn passie: jouw huid en alles wat daarmee te maken heeft.

In 2014 heb ik de studie tot allround huidspecialist afgerond en sindsdien veel praktijkervaring opgedaan. In 2020 besloot ik mijn (medische) kennis te verbreden waarna ik startte met de opleiding tot huidtherapeute.

Mijn voldoening haal ik uit complexe huidaandoeningen en het leggen van verbanden. Samen met jou kijken we naar de best mogelijke behandelmogelijkheden.

Vragen over ingrediënten? I’m your INCI-decoder!

Heel graag tot ziens in de salon, Sharon