DMK – Danné Montague-King

Bij NovaSkin werken we tijdens onze medische gezichtsbehandelingen meestal met het Amerikaanse merk DMK. DMK is een paramedisch huid revisie merk met behandelingen en producten ter verbetering van bijna alle huidaandoeningen. Of het nu gaat om acne, rosacea, couperose, hyperpigmentatie, littekentjes, grauwe huid of anti-aging… DMK heeft een prachtig traject aan behandelingen en thuisproducten om ook jouw huidaandoening weer in evenwicht te krijgen! De baanbrekende enzyme therapie en het unieke DMK concept zorgen voor blijvende huidverbetering, ook op de lange termijn! NovaSkin was één van de eerste huidstudio’s in Nederland die met dit prachtige merk mocht gaan werken.

Visie DMK

DMK is opgericht door Danné Montague-King en bestaat al meer dan 40 jaar. De focus van DMK ligt op huidverbetering op de lange termijn. Niet op een “quick fix”. DMK gaat ervan uit dat de huid een levend orgaan is en dat je huidconditie op haar best is, als alle interne celprocessen optimaal verlopen. Iedere huidaandoening wordt veroorzaakt door “storing” in de natuurlijke werking van je huid. Als je huidconditie afwijkt van de gezonde huid, gaat er dus iets fout bij de inwendige celprocessen in je huid. Hoog tijd om daar structureel iets aan te doen! DMK biedt hierin oplossingen voor elke huidconditie en elk huidtype. Het unieke concept van DMK zorgt ervoor dat je huid van binnenuit wordt heropgebouwd en dat het evenwicht wordt hersteld met producten die je huidcellen van nature herkennen. De interne functies en structuren van je cellen worden hierdoor optimaal gereguleerd en verbeterd. DMK werkt dus diep tot op celniveau in je huid en niet alleen op je buitenste huidlaag. Dat is wat DMK zo anders maakt dan andere merken. DMK is het enige huidverbeteringsmerk dat transferenzymen gebruikt in de kenmerkende enzyme therapie, die als basis wordt ingezet bij alle DMK behandeltrajecten. Deze enzyme therapie voorziet je huid van zuurstof en versterkt, voedt en verbetert je huid. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat via een lichaamseigen transportsysteem dood celmateriaal en afvalstoffen worden afgevoerd.

Thuisproducten

Het gebruik van thuisproducten is een absolute voorwaarde om blijvende resultaten op de lange termijn te bereiken en te behouden. Ieder product heeft een uitgekiende formule en is ontworpen om optimaal samen te werken met de specifieke interne celfuncties van je huid en de professionele salon ondersteunende behandelingen. Zo blijven de maskers, reinigers en exfolianten je dode celmaterialen en gifstoffen verwijderen, terwijl de rijke oliën, serums en sprays blijven werken om de structuren en celfuncties van je huid weer op te bouwen. Het dagelijks gebruik van de DMK thuisproducten helpt je huid te beschermen tegen de zon, vrije radicalen en andere invloeden van buitenaf. DMK thuisproducten kunnen alleen op voorschrift van een professional worden gekocht. Ze zijn nergens ter wereld vrij in een webshop of winkel verkrijgbaar.

Het DMK concept

DMK huidverbetering is een compleet concept dat bestaat uit salonbehandelingen en  producten voor thuis. De behandelingen en thuisproducten zijn volledig op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te bereiken en te behouden. Het is belangrijk om te beseffen dat een verslechterde huidconditie niet met één behandeling of één product kan worden opgelost. De opbouw van een nieuwe, gezonde huid kost tijd en is een voortdurend proces.

Het concept van DMK bestaat uit vier stappen:

  • Stap 1. Remove / Verwijderen

Tijdens deze eerste stap worden je dode huidcellen en afvalstofophopingen verwijderd. DMK maakt daarbij gebruik van enzymatische hydrolyse, een behandeling die het dode celmateriaal verandert in een zwak zuur en het vervolgens verwijdert. Hierdoor komen je nieuwe huidcellen versneld naar je huidoppervlakte en worden huidindicaties zoals een droge huid, fijne lijntjes en huidverkleuringen aangepakt.

  • Stap 2. Rebuild / Opbouwen

In stap twee bouwen we je huid weer op door je vitale interne processen te herstellen, waardoor je huid weer optimaal kan gaan functioneren. We bouwen dus als het ware een gezonde, nieuwe huidomgeving op voor je huidcellen. Dit proces maakt het mogelijk dat de cellen langer in leven blijven en optimaal presteren voor een gezondere, jongere uitziende huid.

  • Stap 3. Protect / Beschermen

Tijdens deze stap gaan we je nieuwe huid met krachtige, natuurlijke antioxidanten beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en vrije radicalen. Dit om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. 

  • Stap 4. Maintain / Behouden

Door het gebruik van de DMK thuisproducten kun je zelf de resultaten van de behandelingen verlengen en verbeteren.

DMK paramedische huid revisie levert prachtige resultaten bij verschillende dermatologische problemen. Het unieke concept geeft aan iedereen de kans om met een “nieuwe” gezonde huid door het leven te gaan, zonder invasieve of chirurgische ingrepen. DMK heeft een uitgebreide reeks aan behandel- en thuisproducten. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.