Medische huidverbetering

Je huid is een indrukwekkend orgaan. Als de balans verstoord raakt, kan dit leiden tot vervelende huidaandoeningen. Met onze gespecialiseerde medische behandelingen helpen wij je graag om ook jouw huid weer in balans te krijgen. Natuurlijk met blijvend resultaat.

Eerste afspraak

Bij iedere klant past een persoonlijk advies, speciaal voor jou samengesteld. Tijdens de eerste afspraak vinden wij het belangrijk om jouw wensen goed te bespreken en je huid nauwkeurig te analyseren. We brengen in kaart waar jij tegenaan loopt en wat je doelen zijn. Op basis daarvan krijg je van ons behandel-, product-, voeding- en leefstijladviezen en we stellen een persoonlijk huiddieet voor je op. Zo weet je precies waar jij aan toe bent.

Huidscan

Hoe is het nu écht met de conditie van mijn huid? Welk huidtype heb ik? Heeft mijn huid al zonneschade of misschien aanleg voor pigmentvlekken? Is er onderhuids een verklaring te vinden voor mijn huidaandoening? Bij NovaSkin kun je terecht voor een professionele huidscan. Met deze grondige huidanalyse weet je direct wat zich onder jouw huid afspeelt en krijg je antwoord op alle vragen!

Microneedling

Stoor jij je ook zo aan de littekentjes en vlekjes die je overhoudt in je gezicht na acne? Heb jij last van fijne lijntjes, huidveroudering, roodheden of grove poriën? Wil jij dat littekens op je lichaam minder opvallen? Heel begrijpelijk! Daar wil je graag van af. Microneedling met de Dermapen 4 is dan vaak de beste oplossing! Deze huidverbeterende techniek geeft prachtige resultaten en je huid wordt hiermee blijvend vernieuwd.

DMK enzyme therapie en peelings

Bij NovaSkin werken we tijdens onze medische gezichtsbehandelingen meestal met het Amerikaanse paramedische merk DMK. DMK is geschikt voor bijna alle huidaandoeningen en kent unieke behandelingen en thuisproducten. Het merk richt zich op het optimaal reguleren en verbeteren van alle celfuncties. De baanbrekende enzyme therapie en het unieke DMK concept zorgen voor blijvende huidverbetering, ook op de lange termijn!