Huidscan

Ben jij ook zo benieuwd hoe de conditie van jouw huid écht is? Heeft jouw huid al zonneschade of misschien aanleg voor pigmentvlekken? Bij NovaSkin kun je terecht voor een professionele huidscan. Met deze scan weet je direct wat zich onder jouw huid afspeelt en krijg je antwoord op alle vragen!

Anastasia Beverly Hills gecertificeerd      Image Skincare gecertificeerd      Professionele huidscan      Gratis verzending vanaf €65 & verrassing

Home » Huidscan

Huidscan

Observ 520 huidscan

Wat is een huidscan?

Bij NovaSkin werken we met de sQinno Observ 520, de meest geavanceerde huidscan, waarmee we in de diepere lagen van jouw huid kunnen kijken. Iedere huidverandering ontstaat namelijk in deze diepere huidlagen en wordt vaak pas (veel) later zichtbaar aan het huidoppervlak.

Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende huid. Hoe meer we van je huidconditie weten en kunnen zien, hoe nauwkeuriger we ons behandelplan op jouw wensen en huidbehoeftes kunnen afstemmen. Op die manier bereiken we samen snel het gewenste resultaat.

“De huidscan was voor mij een echte eye-opener. Dit zou iedereen moeten doen!”

Hoe werkt de huidscan?

Met de huidscan maken we het onzichtbare in jouw huid zichtbaar. We maken zes verschillende foto’s met diverse filters. Zo krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, de huidstructuur en de diepere huidlagen. We kunnen je laten zien hoe het zit met couperose, rosacea, pigmentverschuivingen, poriën, rimpels, zonbeschadiging en talgproductie in je huid. De foto’s bespreken we samen en deze krijg je ook per mail.

Wat zegt de huidscan over jouw huid?

Met de informatie uit de scan kunnen we een nauwkeurig huiddieet op maat voor jou samenstellen. Ook wordt je behandelplan hierop aangepast. Zo spelen we preventief in op veranderingen die nog niet zichtbaar zijn, maar al wel aanwezig zijn in jouw huid. Samen kunnen we deze huidveranderingen proberen te voorkomen of af te remmen.

Wij adviseren om de huidscan tenminste twee keer per jaar in te zetten. Op deze manier kunnen we samen de behaalde resultaten bekijken en bijsturen als dat nodig is.

Voorbereiding op jouw huidscan

Om het beste beeld van jouw huid te krijgen tijdens de huidanalyse, vragen wij om je huid thuis vooraf goed te reinigen. Daarnaast is het belangrijk om geen dagcrème met SPF factor, geen foundation en geen make-up op te hebben als je voor de scan komt.

De huidscan is volledig veilig voor vrouwen die zwanger zijn.

Beeld huidaandoeningen

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij ook het onzichtbare onder jouw huid zichtbaar maken door middel van een huidscan? Neem dan hier contact op voor het inplannen van een afspraak. Als je vooraf vragen hebt, stel ze gerust! Je kunt ook alvast onze prijzen bekijken.